FESTA MAJOR D’ESTIU

Benvolguts veïns i veïnes:

Com segurament ja sabeu, l’evolució de l’índex de contagi de la pandèmia del Covid-19 en molts indrets del país, inclosa la comarca de l’Alt Empordà, va creixent. I cal, ara més que mai, seguir estrictament les mesures de prevenció i les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries.
És per això que us hem de comunicar que, després de diverses reunions amb la Comissió de Festes, s’ha decidit que enguany no es celebrarà cap acte lúdic durant la Festa Major d’Estiu. S’anul·len doncs, tots els concerts, activitats infantils i també el sopar popular que es venia realitzant en els darrers anys. No és la decisió que ens hagués agradat més prendre però considerem que per les circumstàncies actuals ara mateix és la més raonable.
Tot i això, i com que seran dies igualment especials, us proposem que engalaneu els balcons, terrasses o façanes de casa vostra amb motiu de La Festa Major. Organitzarem un concurs, i durant el cap de setmana del 7, 8 i 9 d’agost hi haurà un jurat popular que puntuarà la decoració dels balcons més originals, i abans del dia 15 d’agost es lliuraran tres premis a les cases millor valorades. Us animem a participar d’aquesta proposta, i aprofitem per desitjar-vos molta salut i un molt bon estiu.